Smjernice za učestvovanje u diskusiji

Dobro došli na forum platforme Trguj.me!

Forum je zamišljen kao centralno mjesto za razmjenu ideja, zahtjeva i problema između ekipe koja radi na platformi (Codingo d.o.o. Podgorica) i vas koji je koristite za kupovinu ili trgovinu.

Da biste kreirali teme ili odgovore, morate biti registrovani na forumu, ukoliko niste prijavljeni možete samo da čitate materijale.

Pravila postovanja

Novi korisnici imaju određena ograničenja prilikom postovanja, iz razloga kako bi spriječili spamovanje i razne bot naloge.

Molimo vas da prilikom pisanja budete kulturni u svom rečniku, da ne promovišete ideje koje mogu da vrijeđaju bilo koga ili bilo što. Ukoliko primjetimo da neko piše o nečemu što je potpuno nepovezano sa našom platformom, prvo ćemo ga upozoriti, a ukoliko to ne urodi plodom onda blokirati.

Ista ova pravila odnose se i na slanje direktnih poruka drugim ljudima na forumu.

Budite konstruktivni

Najviše cijenimo kada dobijemo kritiku i predlog kako da popravimo stvari. Ako ste vidjeli da je neki dio našeg sistema komplikovan, nejasan i sl. a imate bolji predlog, slušamo vas!

Vaši inputi odrediće koje će se dalje funkcije razvijati na sistemu i na koji način.

Za sada imamo 2 glavne kategorije na forumu to su:

  • Problemi - za sve probleme u korišćenju platforme
  • Predlozi - za sve predloge, koji su noviteti

Prije postovanja provjerite da li je neko već postovao o tome što vas zanima, kako ne bi duplirali teme.

Sigurnost

Molim vas da ne postujete vaše login podatke na forumu ili bilo gdje drugo.

Za hitne probleme

Ako postoji neki hitan problem oko upotrebe naše plaforme, foruma, bloga ili nekog trećeg sistema, molimo vas da nam javite na [email protected]

Hvala vam što ste uz nas!

1 Like